Sage Bistro/Бистро Sage    
 
 
 
Sage Bistro/Бистро Sage
Sage Bistro/Бистро Sage
Sage Bistro/Бистро Sage
 

Sage Bistro/Бистро Sage ~ открито май 2009

Sage Bistro, е резултатът от сбъдването на мечтата на двама братя. Единият от тях, събирал кулинарен опит по света от двете страни на тезгяха, другият- като главен готвач на ресторант Кемпински Панорама, София. Ники и Иво се обединяват за да Ви представят най-добрата вкусна храна, приготвена от свежи продукти и подправки, и отлично обслужване в приятна и уютна обстановка.

В интимната и непринудена атмосфера, създадена от умело съчетани и събудени за нов живот тухли,дърво и ръчно подредена венецианска мозайка Sage Bistro може да посрещне до 48 госта.

Много търсено място за угощение от хората от София и нейните предградия, за Sage Bistro се говори като за „най-добре пазената тайна на Бистрица”. Съчетанието от отлично меню и приятна атмосфера прави Sage Bistro популярно и желано място за всички ценители на добрата кухня.

Нашата философия е проста: създавай най-вкусната храна, допълни с качествено вино и осигури изключително обслужване.

В менюто са включени традиционни и италиански специалитети приготвени от най-свежите продукти. Гордеем се с високото качество на нашите стекове, прясна риба, паста и домашно приготвени десерти

Бистро Sage във Фейсбук

 
  Photo credits Andy Lang Bistro Sage © 2015